TWEAKERS for kids

“Schoolboeken zijn op het moment van drukken al achterhaald. De ontwikkelingen op bijvoorbeeld het gebied van technologie gaan razend snel. De toekomst van gisteren is het verleden van nu. “Op De Hoogte” is anders. Zoals onze slogan al aangeeft, gaan wij verder dan je schoolboeken.”

Technische vakken worden op steeds meer scholen gegeven. “Op De Hoogte” speelt hier op in. Er zal namelijk lesmateriaal geleverd moeten worden, maar omdat schoolboeken snel oud zijn op het gebied van technologie zal dit niet voldoende zijn. “Op De Hoogte” zal hier een invulling op geven. Doordat deze applicatie online is kan deze altijd geüpdatet worden, hierdoor zal het laatste nieuws hier altijd te vinden zijn. Zo komt de scholier nooit achter te liggen.

“Op De Hoogte” biedt een goede weergave van nieuwsartikelen van Tweakers, Trouw en Volkskrant, op basis van meerdere schoolvakken en is dus niet alleen gelimiteerd tot technologie. Ook zijn en worden de artikelen herschreven en voorzien van vragen, aan de hand hiervan kunnen scholieren testen of ze de tekst begrepen hebben. Door een goed beleid van structureren, herschrijven en publiceren van de content, kan er een samenwerking aan worden gegaan met educatieve uitgevers. Zo kan de applicatie effectief bijgehouden worden en meer scholieren bereiken.

“Op De Hoogte” zal verkocht worden aan de hand van een licentiemodel. Aangezien de focus van de applicatie ligt op technologie, is Tweakers de eindredactie. Zij zullen zowel de content als de verkoop voor hun rekening nemen.

Features

  • Kinderen kennis laten maken met technologie.