Lowlands

LowLands ziet steeds minder bezoekers richting LowLands Festival gaan. Alleen als er grote namen staan koopt men een kaartje, maar een festival met alleen maar grote namen is heel duur. LowLands wilt de muziekliefhebbers niet nog meer zien afnemen en daarom wilt LowLands thema-avonden organiseren door het hele land onder de naam Low- Lands 365. De thema-avonden zullen plaatsvinden in de grootste poppodia van Nederland. Zo kunnen ze zien wat de bezoekers goede artiesten vinden en kan LowLands programmeren op het festival.

Organisator MoJo wilt voor dit project een LowLands 365 App laten ontwikkelen. Waarin bezoekers de the- ma-avonden kunnen opzoeken, artiesten kunnen beoordelen en artiesten kunnen aanraden. De LowLands 365 App is ontwikkeld voor het mobiele platform iOS. De richtlijnen van iOS die Apple stelt zijn hierin meegenomen.

Doel van LowLands 365 en de gebruiker

Het doel van de LowLands 365 App is de gebruiker betrekken bij de programmering van LowLands 365 en festival. Zo moet de gebruiker artiesten die hebben opgetreden op een LowLands 365 thema-avond kunnen beoordelen, ook moeten ze een artiest kunnen aanraden en het belangrijkste is een thema-avond dicht bij hun in buurt vinden. Dit laatste moet dus op elk manier kunnen. Ook moeten de gebruikers aanbevelingen krijgen van hun vrienden/ familie of op basis van klikgedrag.